Termékek Menü

Fejléc telefonszámok

Ügyfélszolgálataink elérhetősége: info@bearings.hu
  • Budapest: + 36 1 262 0508
  • Kecskemét: + 36 76 509 967
  • Debrecen: + 36 52 521 411
  • Zalaegerszeg: + 36 92 599 069
Ön itt jár: > >

SZERVÍZ

 A Bearings kft által forgalmazott csapágy, pneumatika, szíj és egyéb termékek igen gyakran nagyon nagy értéket képviselnek, így a beépítésüket csak kellő szakértelemmel és a szüksées célszerszámokkal szabad elvégezni. A szakszerűtlen beszerelés következtében a csapágy vagy szíj vagy pneumatika alkatrészek sérülhetnek, egyúttal a garanciát is elveszítik a szakszerűtlen beszerelés következtében.
   
   Szintén nehézséget okozhat a vállalatoknak, hogy a megvásárolt alkatrészek beszereléséhez nem rendelkeznek kellően képzett és/vagy tapasztalt szakemberrel. Ez a jelenség sajnos a szakember hiány növekedésével egyre gyakoribb és egyre súlyosabb problémát okoznak a vállalatok műszaki vezetésének.

   Az alkatrészek, csapágyak szereléséhez célszerszámok szükségesek. Ha egy csapágyat nem a szükséges csapágyszerelő szerszámmal vagy csapágyszerelő szerszám nélkül szerelnek be, a csapágy sérülni fog és gyors tönkremenetelhez vezet a szerelés közben okozott, általában láthatatlan belső szerkezeti sérülés. Ez szintén garanciavesztéssel jár.

A Bearings kft rendelkezik Magyarországon az egyik legfelkészültebb szervíz csapattal. Csapágyszerelő szerszámaink, célszerszámaink, csapágy melegítőink, hidraulikus anyáink között vannak olyan szerszámok melyekkel az országban csak mi rendelkezünk.

Amennyiben Önnek vagy cégének a fentiekhez hasonló nehézsége támad, ne kockáztasson. Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen konzultációt, kérje ajánlatunkat. Számíthat a segítségünkre és a szakszerűen elvégzett munkánkra. Hívja most a +36 1 2620508 számot és ott a 222 melléket tárcsázza.