Belépés - Regisztráció


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre
E-mail:
Leiratkozás

Cégünk az amerikai GATES vállalat márkakereskedője. Ékszíjak, laposszíjak, variátorszíjjak. Minden ami a minőségi szíjhajtással kapcsolatos.

Mivel cégünk hajtás- és karbantartás-technikai termékekkel foglalkozik, ezért elengedhetetlen, hogy a szíjak ne szerepeljenek palettánkban. A GATES szíj gyártó termékeit több alkalmazási helyre különböző kivitelekben kínáljuk. A GATES szíjak különlegessége, hogy más márkás szíjak teljesítményén akár többszörös élettartammal is túl teljesít. Ennek nagy előnye, hogy a szíjak csere ciklusa jelentősen, akár többszörösére meghosszabbítható, ezzel a gép állási időt csökkentve. De nem elhanyagolandó szempont, hogy a szíjak cseréje sokszor igen nehézkes és macerás feladat. Nem mindegy, hogy a karbantartónak milyen gyakran kell a szíjak cseréjét elvégezni, ez alatt más feladatoktól vonva el magát. Illetve a szíj cserével járó esetleges kellemetlenségek gyakorisága is jelentősen csökkenthető. Szintén fontos megemlíteni, hogy a GATES kínál olyan szíjakat, melyeket csak egyetlen alkalommal kell megfeszíteni, a beépítéskor. A továbbiakban egy ellenőrzésre van csak szükség pár nap üzemelés után. Viszont a továbbiakban nem, hogy után feszíteni nem kell de még ellenőrizni sem. További fontos információ a GATES szíjak minőségéhez, hogy azok hatásfoka kimutathatóan jobb a konkurens gyártókhoz képest. Ez által az alkalmazások energiahatékonysága javul, ezzel éves szinten jelentős üzemeltetési összegek takaríthatóak meg. a GATES szíjak magas műszaki teljesítményének köszönhetően, az olyan hajtásoknál, ahol több szíj viszi át a hajtást, a GATES szíjra történő csere esetén a szíjak száma akár kevesebb mint felére csökkenthető, az élettartam és a teljesítmény mégis nőni fog. Ki kell próbálni.... nem fog csalódni. Kérje kollegáink szaktanácsadását.

Variátorszíjak

Variátorszíjak

A legelterjedtebb fokozatmentes fordulatszám-szabályozó hajtás a szíjas variátor. Kiváló minőségű GATES gyártmányú variátor szíjakkal szolgáljuk ki vevőink igényeit.


Fogasszíj

Fogasszíj

A GATES fogasszíjak a legjobb minőséget jelentik a hajtástechnikában.

Ékszíjak

Ékszíjak

A GATES ékszíjak a legelterjettebb alkalmazási formákra kínálnak megoldást. Hatásfokuk, élettartamuk és teljesítményük páratlan.