Belépés - Regisztráció


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre
E-mail:
Leiratkozás

Pneumatika területén előforduló minden tartozék.

Szelepek és tartozékaik

 

A FESTO innovatív termékfejlesztésének köszönhetően a gyorsan szerelhető szabványos szelepek mellett rendkívül sokféle termék áll vásárlóink rendelkezésére a különféle pneumatikai megoldásokhoz.Amit mindenképp érdemes megemlíteni: az igazán kis helyekre szánt, ugyanakkor nagy teljesítményű miniatűr szelepek, és a Compact Performance nagy átáramlási teljesítményű szelepek. A FESTO mérnökeinek munkáját dicséri a komplex ISO szelepcsalád is, amely a nemzetközileg elfogadott szabvány szerinti csatlakozási felülettel rendelkezik.

Aki költségkímélőbb megoldásban gondolkodik, azoknak az olasz AZ PNEUMATIKA gyártmányt kínáljuk, melyek lefedik a teljes pneumatikus alkatrész skálát és igen megbízható, stabil minőségű termékek. A tömlőktől a munkahengerekig minden igényre kínálnak megoldásokat. 

 

Olajzó egységek

Mivel a pneumatika égisze alá tartozik minden, a sűrített levegő mechanikai célú felhasználásával kapcsolatos lehetőség, így az ezen elven működő berendezéseknél az egyik leglényegesebb pont a sűrített levegő megfelelő kezelése az alkalmazott légtechnikai rendszer, illetve az adott berendezés védelme érdekében.

A pneumatikai olajozó egység olajat kever a sűrített levegőbe a szükséges mértékben, ezzel biztosítva a légtechnikai rendszer elemeinek megfelelő kenését. Beépíthető önállóan vagy a levegő előkészítő egység részeként is.

Vízleválasztók

A pneumatikai vízelválasztó feladata a sűrített levegő víz tartalomtól való megtisztítása. Beépíthető önállóan vagy a levegő előkészítő egység részeként is.


Szűrők

A pneumatikai szűrő a mechanikai szennyeződésektől tisztítja meg a sűrített levegőt. Beépíthető a levegő előkészítő egység részeként vagy egyedileg is. Kínálatukban szabályozható és nem szabályozható kivitelű pneumatikai szűrő is megtalálható, valamint lehetőség van csak szabályzó egység beszerzésére is.

 

Levegő előkészítő egységek

A sűrített levegő megfelelő előkészítése a pneumatikai rendszerek hosszú távú és üzembiztos működésének záloga. A hálózati levegőt szűrők alkalmazásával tisztítják meg a szilárd alkotórészektől és víz tartalomtól. Amennyiben rendkívül nagy tisztaságú levegő szükséges az adott pneumatikai berendezéshez, finomszűrőkkel, mikro szűrőkkel lehet megvalósítani a további tisztítást.

 

Nyomásszabályzó szelepek

Szaküzleteinkben áramlás- és nyomásszabályozó szelepek, záró szelepek nagy választékát kínáljuk, amelyek szinte minden pneumatika alapú vezérléshez szükségesek. Ezek a szelepek kivitelüktől függően fojtást gyakorolnak az átáramló közegre, szabályozzák a rendszer nyomását, vagy lezárják az áramlást.


Poliuretán és nylon spiráltömlõk

A kopás és az összetekeredés a két leggyakoribb probléma a tömlőknél. Az általunk forgalmazott nylon és poliuretán spiráltömlők esetében ez a két hátrány nem áll fenn; ezek a termékek könnyűek, tartósak, jól bírják a kemény igénybevételt, ideálisak a gyakori mozgatást igénylő munkaterületekre.

 

Pneumatikus munkahengerek

A FESTO és más olasz gyártók számos megoldást kínálnak a pneumatikus munkahengerek terén is: szabványos henger, befogó modul, lineáris hajtás és rövidlöketű henger, forgató- és fordító henger, korrózióálló acél henger program… Mindenre van optimális megoldás.

Igény esetén a kívánt paraméterekkel rövid időn belül legyártatjuk az egyedi méretű hengert.

Csatlakozók

Az általunk forgalmazott FESTO, RECTUS, C-MATIC és AZ PNEUMATIKA csatlakozók a sűrített levegős rendszerek valamennyi csatlakoztatási igényét kielégítik. Teljes választékkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére mind a minőség, mind pedig az árkategória vonatkozásában.

Ön csupán megfogalmazza igényét, és mi biztosítjuk a megoldási lehetőségeket. Érdeklődjön szaküzleteinkben!

Kompresszorok

Pneumatika nem létezhet kompresszor nélkül. Kínálatunkban az olasz gyártású, közkedvelt és nagy népszerűségnek örvendő FINI kompresszorok találhatók. A hazánkban forgalmazott többi kompresszor márkával szemben nagy előnyük a valóban elérhető és érvényesíthető garancia, az országos szervizhálózat, és a gyors karbantartást vagy javítást lehetővé tevő hatalmas alkatrész raktárkészlet a központi szervizbázison.