Belépés - Regisztráció


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre
E-mail:
Leiratkozás

Görgős láncok
Görgős lánc alkatrészek
Lánckerék
Kiegészítő szemek és fülek

HENGJIU görgős lánc

HENGJIU görgős lánc

A több, mint 2000 alkalmazottat, köztük 15 vezető mérnököt foglalkoztató HENGJIU cégcsoporté Kína legnagyobb láncberendezés gyártó üzeme; a vállalat a saját gyárai mellett 5 másik láncgyárral is rendelkezik, így összesen 8 gyárban állítja elő a több, mint 60 országba exportált termékeket.


A görgős láncok és egyéb lánc termékek német bevizsgálással készülnek, így a magas minőség garantált.

RAMSEY  lánc és lánckerék

RAMSEY lánc és lánckerék

A RAMSEY csendes működésű fogasláncai rendkívül alacsony rezgéssel, alacsony zajszinten, 99%-os hatékonysággal dolgoznak. Mivel rugalmasak és nagy erőátvitelre képesek, felhasználásuk igen széleskörű a modern iparágakban.

A RAMSEY kínálatában 3 különböző típusú, általános erőátvitelre alkalmas fogaslánc található; ezek kivételes előnyökkel rendelkeznek, működésük csendes. A gyártó rendkívül széles méretválasztékot kínál. Részletekért kattintson a "tovább" -ra!

FLEXON ELITE lánc és alkatrész

FLEXON ELITE lánc és alkatrész

Az IWIS cég felvásárolta a FLEXON láncgyárat, így az IWIS technológia és minőségellenőrzés kiterjesztésével tovább bővült az IWIS lánc kínálata.

Lánckenés SKF lánckenő olajokkal

Lánckenés SKF lánckenő olajokkal

Az SKF több féle lánckenő olajat kínál háromféle kiszerelésben, a lánckenő olajok ipari környezetben való alkalmazása során általánosan felmerülő igényekhez igazodva. Az "tovább" hivatkozásra kattintva rövid áttekintést olvashat ezekről.

IWIS lánckenőanyagok

IWIS lánckenőanyagok

 

A lánc élettartama többszörösére megnövelhető a lánctagok megfelelő és hatékony kenésével. A jól megválasztott, minőségi lánckenőanyag és a megfelelő kenési módszer kisebb mértékű kopást, korrózióvédelmet, és esetlegesen csillapító hatást biztosít a lánc számára.

A tesztelésre kifejlesztett berendezéseken végzett rengeteg kísérlet, illetve a hitelesített eredmények alapján az IWIS kompetens partner minden, a lánckenéssel kapcsolatos kérdés megválaszolásában.

IWIS láncfeszítők

IWIS láncfeszítők

Egy lánc maximum 2%-os nyúlásig dolgozik kifogástalanul, ha folyamatosan utánfeszítjük. Utánfeszítés nélkül a terhelésmentes láncág belóghat, így a lánc egyenetlen futásúvá válik, és gyorsabban kopik. Ennek megakadályozása és a lánc élettartamának optimálása érdekében javasolt az IWIS láncfeszítők használata. Részletekért töltse le az angol nyelvű katalógust ide kattintva, vagy kattintson a "tovább" linkre.


ROLL-RING láncfeszítő

ROLL-RING láncfeszítő

 

A láncfeszítő gyűrű olyan alkalmazási területekre ajánlott, amelyeknél gyakori, dinamikus erőhatások érik a meghajtó láncokat.

Ha a lánc futása zajos, rángatózó a hajtás jellege és az üzemi körülmények miatt, láncfeszítő gyűrű segítségével jelentős mértékben csökkenthető a zaj, és korrigálható a lánc futása is. A gyűrű használatával a lánc élettartama akár 50%-kal megnövelhető. Fontos szempont a láncfeszítő gyűrű beépíthetősége szempontjából, hogy a meghajtó és a meghajtott lánckerekek között ne legyen nagyságrendi fogszám eltérés, mert különben a láncfeszítő gyűrű a nagyobb lánckerék irányába kilökődik a beépítési helyéről.

Amennyiben Ön jó minőségű láncot használ, sürgősen próbálja ki a láncfeszítő gyűrű alkalmazását, hiszen beépítése megtérül már pusztán a lánc élettartamának növekedése miatt is.
Ha viszont gyenge minőségű láncot használ, nem javasoljuk ezt a terméket, mert nem abba a hajtásba való. További információkért keressen bennünket az info@bearings.hu címen.

Ipari görgős láncokról általában.

Ipari görgős láncokról általában.

 

A Bearings Kft. elsődleges célkitűzése az ipari lánc kínálat kialakításában is, hogy szakmailag kifogástalan, magas minőségű, hosszú élettartamú láncokat biztosítson vásárlóinak.

 

 

Lánckerekek, láncfeszítők, szerelőszerszámok, kenőanyagok.

Lánckerekek, láncfeszítők, szerelőszerszámok, kenőanyagok.

Az általunk forgalmazott magas minőségű IWIS, FB, EUROCHAIN, HENGJIU és egyéb lánc termékekhez azonos minőségű tartozékok beszerelését ajánljuk az optimális, hosszú távú és üzembiztos működés érdekében.

Az elkopott, illetve félrekopott lánckerekekre, kopott csapágyazású tengelyekre kiemelten fontos odafigyelni, hiszen ezek rövid időn belül tönkreteszik a legjobb minőségű láncot is.

 

IWIS preciziós görgős láncok

IWIS preciziós görgős láncok

 

A csúcsminőségű IWIS szállítóláncok és hajtóláncok méltán elismertek a különféle ipari felhasználási területeken, hiszen a márka messze túlhalad a DIN szabvány előírásain, és precíziós görgős láncainál főként a szűk hossztűrést és sebességet képes garantálni. Külön figyelmet érdemelnek a karbantartást nem igénylő MEGAlife láncok. Továbbá az IWIS csipeszes láncai kiemelkedőek, melyeket speciális kialakításuk és különösen magas minőségük miatt egyetlen másik láncgyártó sem képes kiváltani.

A gyakran igényelt méretekből raktárról szolgáljuk ki ügyfeleinket, továbbá megrendelés esetén személyre szabott megoldásokat is biztosítunk.