Belépés - Regisztráció


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre
E-mail:
Leiratkozás

PROFESSZIONÁLIS IPARI PÁRÁTLANÍTÁS AMERIKAI TERMÉKEKKEL.

Szellőzőszárítók

Szellőzőszárítók

A BROWNELL szellőzőszárító termékkörét tároló hordók, tartályok, tározók használat közbeni védelmére fejlesztettük ki. Sok folyadék a természetéből adódóan higroszkopikus (adszorbeálja a vízpárát, kondenzátumot). A normál légköri páratartalomnak kitéve ezek az anyagok vízpárát nyelnek el. A később kondenzáló vízpára végleges károsodást okozhat a folyadéknak a bekövetkező fizikai, kémiai változások miatt.

 

Ultra Clean (“ultra-tiszta”) hordószellőző szárító termékkör

Ultra Clean (“ultra-tiszta”) hordószellőző szárító termékkör

Az Ultra Clean hordószellőző szárítóink magas szintű részecskeszűrővel (0,5 mikron) vannak ellátva, hogy megvédjék a szennyeződéstől az érzékeny folyadékokat.

Transzformátor légzőszelepek

Transzformátor légzőszelepek

A BROWNELL transzformátor légzőszelepek egy ütésálló, UV-stabilizált polikarbonát henger vagy ablak révén jól láthatóvá teszik az ENVIROGEL-t. Kétutas, alacsony nyomású szelepek találhatók a légzőszelep talapzatán, biztosítva, hogy a légköri levegő bejusson a deszikkáns töltetbe, amikor a védeni kívánt transzformátoron belül negatív nyomáskülönbség lép fel

Tartályszellőző szárítók

Tartályszellőző szárítók

Sok folyadék, félszilárd anyag és por súlyosan károsodik a vízpárától és más szennyezőanyagoktól. Az érzékeny anyagokat tartályokban tárolják, melyeket vagy a szabadban helyezik el és a légkörbe szellőztetik, vagy pedig a feldolgozási területen tárolják. A tartályszellőző szárítók az ilyen esetekre kínálnak megoldást.

Ipari hordó szellőző szárító termékkör

Ipari hordó szellőző szárító termékkör

Ipari hordó szellőző szárítóink két méretben kaphatók, színváltó Envirogel deszikkánssal (narancssárga/zöld) vannak feltöltve. A kialakításuk olyan, hogy közvetlenül illeszthetők legyenek a 205 literes olajoshordókra és más nagyobb tárolóedényekre. Gyorsan, egyszerűen telepíthetők, és teljes mértékben újrafelhasználhatók, mivel a deszikkáns cserélhető bennük.

Padlóra szerelhető tartályszellőző szárítók

Padlóra szerelhető tartályszellőző szárítók

A padlóra szerelhető tartályszellőző szárítók Envirogel deszikkánssal vannak feltöltve a vízpára eltávolítása és a nagyobb űrtartamú, magasabb kibocsátási teljesítményű tároló tartályok védelme céljából. Az adszorbens anyagok alternatív típusai is rendelkezésre állnak más (nem vízpára) káros szennyezőanyagok kivonására. A padlóra szerelhető tartályszellőző szárítók két méretben állnak rendelkezésre a különböző tárolókapacitások és kibocsátási teljesítmények kezelésére.

Az Envirogel deszikkáns

Az Envirogel deszikkáns

Az Envirogel deszikkáns a kék (kobalt) jelző funkciós szilikagél legújabb alternatívája. Az Envirogel narancssárga/sárga színnel jelzi, hogy aktív, és zöldre vált, amikor a deszikkáns telítődik.

Deszikkánsok (szárítószerek)

Deszikkánsok (szárítószerek)

A deszikkáns olyan páraelnyelő anyag, amely száraz környezetet vagy gázáramot képes létrehozni vagy fenntartani. A leggyakoribb deszikkánsok a szilikagél, az aktív agyag és a molekuláris szűrők. Ezek felhasználási területei többek között: dupla üvegezés, gyógyszeripar, feldolgozóipari szárítás, elektromos transzformátorok, félvezető csomagolás, de akár egy pár új cipőnél is.

Világelsőség a páratartalom kontrollálásában és a pára elleni védelemben

Világelsőség a páratartalom kontrollálásában és a pára elleni védelemben

A Brownell a termékek széles palettáját kínálja, ideértve a napjaink kereskedelmi és ipari alkalmazásaiban használatos víztelenítő eszközöket, páratartalom jelzőket, nyomáscsökkentő szelepeket és gázöblítő rendszereket.

Általános termék tájékoztató

Általános termék tájékoztató

Világelsőség a páratartalom kontrollálásában. A Brownell 1963 óta szerzi tapasztalatait és fejleszti a kondenzáció, párásság és nyomás hatásaival szembeni megelőzést és védelmet biztosító megoldások, termékek széles körét. A Brownell ma már e termékek széles palettáját kínálja, ideértve a napjaink kereskedelmi és ipari alkalmazásaiban használatos víztelenítő eszközöket, páratartalom jelzőket, nyomáscsökkentő szelepeket és gázöblítő rendszereket.    .