Belépés - Regisztráció


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre
E-mail:
Leiratkozás

Hüvelyek és tartozékaik
Seegerek
Kompenzációs lemezek

Hengergörgő

Hengergörgő

Hengergörgő, tűgörgő, hordógörgő gördülőelem választékunk kiegészíti a golyó gördölőelem termék kínálatunkat. A különféle görgők méretválasztéka rendkívűl sokszínű az átmérő/görgő hossz arány lehetséges variációi miatt. Ezért a görgő, csapágygörgő, kiválasztáshoz segítséget nyújt a görgő adat táblázatunk. További kérdésekben kollegáink tudnak személyre szabott válaszokat adni. Kérem tekintse meg vagy töltse le a görgő, hengergörgő műszaki adat táblázatot. (pdf)

SZIMERING

SZIMERING

Bár Cégünk egyik fő üzletága a csapágy forgalmazás, a komplex kiszolgáláshoz csapágyaink mellé beépíthető ipari szimeringek teljes választékát kínáljuk az érdeklődőknek. Vidléki boltjainkban a járatos méretsorozatokat raktáron tartjuk. A ritkább vagy speciális szimeringeket lehetőleg 24 órán belül tudjuk átadni.
A szimering profilokat, az alkalmazható fordulatszám táblázatot és a szimeringek anyagainak jellemzőit bemutató táblázatot a "tovább" -ra kattintva tekintse meg!

Kompenzációs lemez

Kompenzációs lemez

Mi az a kompenzációs lemez?

Kompenzációs lemezeink rugóacélból készített, hullámosított, távtartó feszítő gyűrűk, amelyeket a különböző méretű csapágyakhoz kínálunk, azok szabvány szerinti külső átmérőihez (D) igazodó méretsorozatban. Általában a teljes méretválaszték elérhető nálunk raktárról. A csapágyakhoz való kompenzációs lemezek részletes műszaki adatainak táblázatát ide kattintva letöltheti pdf formátumban, vagy kattintson a „tovább” linkre az online megtekintéshez.

Kerámia golyó

Kerámia golyó

Kerámia golyó csapágyba?

A kerámia golyó a hagyományos acél golyós változathoz képest egészen más tulajdonságokkal ruházza fel a csapágyat, így a kerámia golyóval szerelt hibrid csapágy tovább szélesíti a csapágyak alkalmazási területeit.

A kerámia golyó egyik érdekessége, hogy a gömb alak tekintében a kerámia golyó "legrosszabb" minősége az, amit az acélgolyó gyártásánál a legjobb gömb alakként el lehet érni.
Egy kerámia golyó súlya csupán töredéke egy acélgolyó súlyának, továbbá a csapágyazás külső és belső gyűrűje között elektromosan szigetel.

A kerámia golyós csapágyak tulajdonságairól részletesebben a "tovább" hivatkozásra kattintva olvashat.

Acél golyó

Acél golyó

A klasszikus acél golyó standard szénacél, rozsdamentes és saválló anyag minőségben.

Magyarország legnagyobb acél golyó (csapágygolyó) raktárkészletével cégünk büszkélkedhet.

Kínálatunkban szinte a teljes acél golyó méretválaszték megtalálható, még az 1 coll fölötti átmérőjű acél golyó is kínálatunkban szerepel. Raktárról szállítani 1"-ig tudunk szinte minden méretekben. Elsősorban a G100 pontossági osztályba sorolt acél golyók vannak készletünkön az 1 mm - 2 coll közötti átmérő tartományban, de a raktárkészletünkön található méret tartomány egészen a 100 mm-es átmérőjű acél golyó -kig terjed.