Belépés - Regisztráció


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre
E-mail:
Leiratkozás

Gördülő és sikló csapágyak, csapágy házak és egységek teljes választéka.

Kompenzációs lemez

Kompenzációs lemez

Mi az a kompenzációs lemez?

Kompenzációs lemezeink rugóacélból készített, hullámosított, távtartó feszítő gyűrűk, amelyeket a különböző méretű csapágyakhoz kínálunk, azok szabvány szerinti külső átmérőihez (D) igazodó méretsorozatban. Általában a teljes méretválaszték elérhető nálunk raktárról. A csapágyakhoz való kompenzációs lemezek részletes műszaki adatainak táblázatát ide kattintva letöltheti pdf formátumban, vagy kattintson a „tovább” linkre az online megtekintéshez.

Csapágy közvetlenül GYÁRI FORRÁSBÓL

Csapágy közvetlenül GYÁRI FORRÁSBÓL

A Bearings Kft az elsők között debütált gyári importból származó csapágy választékával a piacon.

Csapágy akár egyedi igények szerint is

Az évek során kialakított, stabil és megbízható gyártói kapcsolataink garantálják az ellenőrzött és nyomonkövethető minőséget, valamint a legkedvezőbb árakat. Együttműködésünknek köszönhetően egyedi, speciális csapágy igényeket is el tudunk látni megfelelő darabszám esetén.

A kitűnő beszerzési források – a több külföldi csapágy gyártó partnerünk által biztosított professzionális háttér – révén cégünk igen széles termékpalettával áll az érdeklődők rendelkezésére a csapágyak és csapágy tartozékok forgalmazása terén az egész országban. Nagykereskedelmi raktárunkból viszonteladók részére is értékesítünk. Mindenek előtt a ZVL SLOVAKIA csapággyár termékeit helyezzük előtérbe tekintettel a ZVL márka megbízhatóságára és kiváló ár/érték arányára, továbbá, hogy a gyártó  termékplalettája tejes szortimentet kínál. Cégünk a ZVL csapággyár magarországi disztribútora, a gyár termékeit 1994 óta a vevők legnagyobb megelégedésére forgalmazzuk.

 

Gördülőcsapágyakról általában...

Gördülőcsapágyakról általában...

 

A gördülőcsapágy olyan csapágy, amelynél az alkotóelemek közötti erőátadás gördülőtestekkel valósul meg, így a súrlódás kisebb, mint egy csúszó elemes csapágy esetében.

 

Gödülőcsapágyak csoportosítása:

  • szerkezeti felépítés alapján (egysoros mélyhornyú golyós csapágy, kúpgörgős csapágy, stb.)
  • anyagminőség alapján (acél csapágy, kerámia csapágy, stb.)
  • gyártó szerint (ZKL, SKF, HCH, FAG, INA, stb.)
  • alkalmazási terület alapján (élelmiszeripari, mezőgazdasági, stb.)


A fenti csapágy csoportosításokról részletesebben olvashat, ha a „tovább” linkre kattint.