Belépés - Regisztráció


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre
E-mail:
Leiratkozás
KERÉK ÉS GÖRGŐ

Ide kattintva a web áruház kerék termékcsoportjához kerül.

Ide kattintva a BS ROLLEN termékek magyar nyelvű on-line termékkeresőjét éri el.

CSAPÁGY

Gördülő és sikló csapágyak, csapágy házak és egységek teljes választéka.

LÁNC

Görgős láncok
Görgős lánc alkatrészek
Lánckerék
Kiegészítő szemek és fülek

GOLYÓ

Szénacél, rozsdamentes és saválló golyók. Kerámia és műanyag golyók.

PNEUMATIKA

Pneumatika területén előforduló minden tartozék.

SZÍJ

Cégünk az amerikai GATES vállalat márkakereskedője. Ékszíjak, laposszíjak, variátorszíjjak. Minden ami a minőségi szíjhajtással kapcsolatos.

Mivel cégünk hajtás- és karbantartás-technikai termékekkel foglalkozik, ezért elengedhetetlen, hogy a szíjak ne szerepeljenek palettánkban. A GATES szíj gyártó termékeit több alkalmazási helyre különböző kivitelekben kínáljuk. A GATES szíjak különlegessége, hogy más márkás szíjak teljesítményén akár többszörös élettartammal is túl teljesít. Ennek nagy előnye, hogy a szíjak csere ciklusa jelentősen, akár többszörösére meghosszabbítható, ezzel a gép állási időt csökkentve. De nem elhanyagolandó szempont, hogy a szíjak cseréje sokszor igen nehézkes és macerás feladat. Nem mindegy, hogy a karbantartónak milyen gyakran kell a szíjak cseréjét elvégezni, ez alatt más feladatoktól vonva el magát. Illetve a szíj cserével járó esetleges kellemetlenségek gyakorisága is jelentősen csökkenthető. Szintén fontos megemlíteni, hogy a GATES kínál olyan szíjakat, melyeket csak egyetlen alkalommal kell megfeszíteni, a beépítéskor. A továbbiakban egy ellenőrzésre van csak szükség pár nap üzemelés után. Viszont a továbbiakban nem, hogy után feszíteni nem kell de még ellenőrizni sem. További fontos információ a GATES szíjak minőségéhez, hogy azok hatásfoka kimutathatóan jobb a konkurens gyártókhoz képest. Ez által az alkalmazások energiahatékonysága javul, ezzel éves szinten jelentős üzemeltetési összegek takaríthatóak meg. a GATES szíjak magas műszaki teljesítményének köszönhetően, az olyan hajtásoknál, ahol több szíj viszi át a hajtást, a GATES szíjra történő csere esetén a szíjak száma akár kevesebb mint felére csökkenthető, az élettartam és a teljesítmény mégis nőni fog. Ki kell próbálni.... nem fog csalódni. Kérje kollegáink szaktanácsadását.

CSAPÁGYTARTOZÉK

Hüvelyek és tartozékaik
Seegerek
Kompenzációs lemezek

KENÉS

A hajtástechnikában szükséges zsírok, olajok, gépi és kézi zsirzók, patronok.

SZIMERING

Szimeringek
Hidraulika tömítések
Karmantyúk
Tengely javító persely

Hengergörgő

Hengergörgők
Tűgörgők

SZERSZÁM

A teljeskörű kiszolgálás érdekében hajtás és karbantartástechnikai alkatrészek szereléséhez szerszámokat is kínálunk vevőinknek.

Ipari Párátlanítás

PROFESSZIONÁLIS IPARI PÁRÁTLANÍTÁS AMERIKAI TERMÉKEKKEL.