Belépés - Regisztráció


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Feliratkozás hírlevélre
E-mail:
Leiratkozás

Szervízszolgáltatásainkat azért ajánljuk igénybe venni, mert a speciális szakértelemmel és célszerszámokkal történő csapágyszerelés eredményeként a csapágy futásteljesítménye során a csapágyszerelés költsége megtérül az állásidő csökkenésének és a futásteljesítmény növekedésének, a megbízható üzemi teljesítménynek köszönhetően.

Szerviz szolgáltatásainkat ezeken a területeken ajánljuk.

Csapágyak beépítése és kiszerelése.
Csapágy rezgésdiagnosztika.
Pneumatikus berendezések javítása.
Pneumatikus rendszerek, hálózatok kiépítése.
Hidraulikus berendezések javítása.
Hidraulikus rendszerek, hálózatok kiépítése.

Vállajuk komplett berendezések javítását.
Részfeladatok elvégzését is vállalja szervízünk.
Munkáinkat jegyzőkönyvezve adjuk át.
Garanciát vállalunk az általunk végzett szerelésekre.

 

Szervízmérnöki szolgáltatásunk

Vezető szervízmérnökünk több mint harminc év szakmai
tapasztalattal elvégzi a megrendelt hibamegállapítást,
szaktanácsadást. A tanácsadást jegyzőkönyv készítése
zárja le, mely alapján a kivitelezést bátran elvégezheti
vagy szervizünkkel elvégeztetheti a felhasználó.

Szervizünket érdemes igénybe venni, mert .....

A Bearings kft által forgalmazott csapágy, pneumatika, szíj és egyéb termékek igen gyakran nagyon nagy értéket képviselnek, így a beépítésüket csak kellő szakértelemmel és a szüksées célszerszámokkal szabad elvégezni. A szakszerűtlen beszerelés következtében a csapágy vagy szíj vagy pneumatika alkatrészek sérülhetnek, egyúttal a garanciát is elveszítik a szakszerűtlen beszerelés következtében.
   
   Szintén nehézséget okozhat a vállalatoknak, hogy a megvásárolt alkatrészek beszereléséhez nem rendelkeznek kellően képzett és/vagy tapasztalt szakemberrel. Ez a jelenség sajnos a szakember hiány növekedésével egyre gyakoribb és egyre súlyosabb problémát okoznak a vállalatok műszaki vezetésének.

   Az alkatrészek, csapágyak szereléséhez célszerszámok szükségesek. Ha egy csapágyat nem a szükséges csapágyszerelő szerszámmal vagy csapágyszerelő szerszám nélkül szerelnek be, a csapágy sérülni fog és gyors tönkremenetelhez vezet a szerelés közben okozott, általában láthatatlan belső szerkezeti sérülés. Ez szintén garanciavesztéssel jár.

A Bearings kft rendelkezik Magyarországon az egyik legfelkészültebb szervíz csapattal. Csapágyszerelő szerszámaink, célszerszámaink, csapágymelegítőink, hidraulikus anyáink között vannak olyanok melyekből az országban csak mi rendelkezünk szervíz szolgáltatáshoz használhatóakkal.